Психолог Наталя Холоденко стала головною героїнею нового випуску журналу Viva.

Наталія Холоденко – неординарна жінка. Харизматична, розумна, рішуча, самодостатня, впевнена в собі. Вона категорична в судженнях і не боїться різких і сміливих висловлювань. Наталю не бентежить реакція інших на її вчинки і спосіб життя. Саме такою сміливою, зухвалою і неординарною вона постала на обкладинці і сторінках журналу Viva, – повідомляють у  виданні.

У фотосесії для нового випуску Наталія приміряла яскраві, незвичайні, екстравагантні образи. І нехай їй було складно побороти внутрішні переживання і сумніви, вона зробила це і здивувала сама себе.

“Це було сміливо. І страшно. Коли мені запропонували одягти червоні колготи, я напружилася, але подумала:” Ну, гаразд “. А потім:” І що, до цих червоним колготам ось це плаття ?! “Загалом, була ломка стереотипів щодо себе, мені здавалося, що занадто багато деталей: і перуку, і капелюшок, і якась сіточка … Усередині включалася критика, що це некрасиво, непоєднання одне з одним. А потім режисер зйомки Лена Винярська каже: “і ніжки так рівненько, як лялечка, постав “. Думаю, ні, ну так вже точно буде ні до чого. Але в підсумку я послухалася, і це перевершило всі мої очікування. Загалом, фотосесія стала для мене тренінгом особистісного росту з подолання себе “, – розповіла героїня.

Наталья Холоденко на обложке Viva! Холоденко також зазначила, що численні перевтілення допомогли їй краще пізнати саму себе, і саме це, на думку зіркового психолога, часом потрібно кожній жінці:

“Знаєте, ти змінюєшся всередині, знайомишся з якоїсь невідомої собою. І мені дуже хочеться, щоб у жінок, які будуть дивитися ці фото, теж заграла фантазія, щоб вони подивилися на себе з абсолютно іншого боку. Адже ми всі живемо з нав’язаними поняттями про те, хто ти є і що можеш. У психології це називається “я-образ”. Якщо дівчинці батьки вселили, що вона красива, вона і веде себе як красива жінка і отримує всі бонуси від цього. Якщо ж їй постійно робили зауваження і акцентували увагу на недоліках, Навіть суперкрасотка буде все життя жити як жертва, яка знову і знову повинна піклуватися про всіх, крім себе”.