Черкащанин Андрій Яроменко переміг у Чемпіонаті України з трекових гонок. Минулими вихідними фінальний етап цього Чемпіонату завершився у Чернівцях. Паралельно із трековими гонками там відбувалися ще одні професійні перегони – етап Чемпіонату України з автокросу. Андрій Яроменко встиг представити Черкаси в обох дисциплінах.

– Насправді, дуже важко за одні вихідні брати участь у двох різних Чемпіонатах. Але змагальні траси були розміщенні поруч, тож я вирішив, що спробую себе в обох дисциплінах, – каже Андрій Яроменко. – Боротьба виявилася занадто складною.

У суботу Андрій Яроменко зосередився виключно на автокросові. А в неділю після автокросу (Чемпіонат триває два дні) встиг на трекові гонки.

blank– Але так трапилося, що на трекових гонках мені довелося змагатися на чужому автомобілі. Мій був сильно пошкоджений під час Чемпіонату з автокросу. Тож для участі в Чемпіонаті з трекових гонок я позичив автомобіль іншого спортсмена і це додало складнощів, адже до техніки потрібно було звикнути, а часу для цього взагалі не лишалося. Призвичаювався вже під час самого Чемпіонату і це було непросто, – ділиться враженнями від перегонів Андрій Яроменко.

Однак це не завадило йому перемогти. Навіть на чужому автомобілі спортсмен з Черкас виграв гонку.

Нагадаємо, що упродовж усього Чемпіонату з трекових гонок Андрію Яроменку не було рівних. Чемпіонат мав шість етапів і на п’яти з них саме Андрій Яроменко здобував перші місця. Його переможні заїзди черкащани бачити під час етапів серії у Черкасах.

Перемоги на етапах зробили Андрія Яроменка Чемпіоном України з трекових гонок.

Додамо, що окрім кубка з трекових гонок, до Черкас спортсмен везе ще й кубок за третє місце у етапі з автокросу.