Фіскальна служба Черкаської області забезпечила надходження до бюджетів всіх рівнів понад 5 млрд грн. податків, зборів, платежів. Це на мільярд гривень більше, ніж за перше півріччя 2017 року, повідомляють в ГУ ДФС області.

На розвиток місцевих громад бюджети Черкаської області отримали 2,9 млрд грн податків. Поставлені міськими та районними радами завдання перевиконано, додатково надійшло 235 млн грн У порівнянні з минулим роком надходження більші на 530 млн грн.

У кошик пенсійного фонду надійшло 2,15 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування. Темп до минулого року – 127 відс., додаткові надходження становлять 457 млн грн

За рейтингом Міністерства фінансів України Черкаська область серед найкращих в Україні за темпом сплати податку на доходи фізичних осіб. Один із чинників цього – операція «Урожай», яка успішно реалізується на Черкащині і загалом в Україні. Торік, саме завдяки операції «Урожай», місцеві бюджети нашого краю отримали додатковий мільярд гривень податків. Цього року очікується вдвічі більше.