Олеся Теліженко – черкаська майстриня і представник всесвітньо відомого українського бренду «Теліженко» – мала можливість у Франції зустрітися із дружиною Макрона.  Про це розповідається на сторінці Теліженко.Творча майстерня, пише ВІККА.

«Бачилася з першою леді України і з першою леді Франції. Ці дві жінки роблять величезний вклад в розвиток України сьогодні», – розповіла Олеся Теліженко

У цей день вона побувала на благодійному заході, який організувала дружина президента України разом із першою леді Франції.

«Мала честь подарувати подарунок і цим віддячити пані Бріжит Макрон за гостинний і надійний прихисток українців у Франції, за всю ту колосальну підтримку озброєнням, коштами, гуманітарною допомогою, якими забезпечує Франція Україну», – зазначила Олеся Теліженко.

Також подарунок отримала і перша леді України – Олена Зеленська.

Творча майстерня Заслуженого художника України Олександри Теліженко впродовж 20 років працює над створенням мистецьких виробів. Продукція ексклюзивна та малосерійна, виготовлена на основі авторських ескізів і є унікальним явищем на мистецькому ринку України. Майстерня розташована у Черкасах.