У залі боксу, що на Центральному стадіоні, відтепер зможуть тренуватися вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вікторія». Приміщення, яке нині належить місту, надано в користування цій КДЮСШ. 18 вересня тут відбулося перше відкрите тренування спортсменів.

Працюватимуть в оновленій залі майстер спорту з боксу Віктор Олексюк та легенда черкаського боксу Володимир Катренко.

Як зазначає заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар, на сьогодні зала потребує ремонту та оновлення матеріально-технічної бази.

«За пропозиціями свободівців на розвиток боксу з бюджету вже було спрямовано понад мільйон гривень. Через те, що зала досить тривалий час пустувала, вона була обділена увагою міської влади. Зараз же ми вивчаємо потреби й плануємо, який інвентар та обладнання закупити, зокрема й для роботи цього приміщення. Ми продовжуватимемо й надалі підсилювати спортивний імідж Черкас. Переконані, що завдяки тренерському досвіду Віктора Олексюка та Володимира Катренка це приміщення стане кузнею чемпіонів!» – наголосив Юрій Ботнар.

Нагадаємо, що приміщення, про яке йдеться, перебувало у власності Науково-виробничого комплексу «Фотоприлад». У 2017 році Черкаська міська рада проголосувала за передачу у власність міста кілька об’єктів соціальної інфраструктури. Серед них був і спортивний комплекс із басейном. Балансоутримувачем боксерської зали сьогодні є КП «Центральний стадіон».