Ще для одного відділення боксу в Черкасах передали нове спорядження. Цього разу – вихованцям клубу «AmbrosCrossFight». Напередодні перший заступник міського голови Сергій Тищенко завіз у зал нову екіпіровку для тренувань (рукавиці, шоломи, захист для тіла). Він подякував тренеру Сергію Золотаренку, який у цей буремний для України період працює тут із дітьми та виховує в них найкращі риси, притаманні спортсменам. Інформує пресслужба Черкаської міськради.

– Кожен із вас, хто переступив поріг залу, уже став переможцем: бо переборов себе. Тренування допоможуть вам навіть і в повсякденному житті, тут ви зміцнюєте тіло та загартовуєте свій дух, – прокоментував Сергій Тищенко та побажав вихованцям клубу рухатися тільки вперед та поступово поліпшувати свої результати. – Ми ж зі свого боку допомагатимемо вам та працюватимемо над тим, щоб у наших юних спортсменів був найкращий інвентар та обладнання. Ви – наше майбутнє, заради якого нині й удень, і вночі воюють незламні та відважні хлопці.

Соціальний спортивний клуб «AmbrosCrossFight» відкрили в пам’ять про загиблого на війні в 2015-ому році Сергія Амброса. Серед його вихованців – Діана Петренко, яка цього року виборола «срібло» міжнародного турніру з боксу Bornemissza-2022 в Угорщині. Там всупереч усьому вийшла на п’єдестал із прапором в підтримку одного із загонів спеціального призначення. Брала участь у чемпіонаті світу з боксу серед молоді.

Сергій Тищенко, який очолює обласну федерацію боксу, наголошує: команда міського голови Анатолія Бондаренка системно працює над створенням умов для тренувань, аби талановиті спортсмени могли проявити себе.

– Я хочу, аби ми разом виростили в Черкасах олімпійського чемпіона з боксу. Впевнений, що завдяки майстерності тренерів та зусиллями, спрямованими на розвитку спорту, нам це вдасться, – прокоментував перший заступник міського голови.

Нагадаємо, що раніше він разом із заступницею міського голови Анастасією Чубіною, яка опікується освітньою галуззю, передали нове спорядження для вихованців спортивного клубу «Форсінг», Черкаського Центру Боксу, боксерського клубу «Манеж», КДЮСШ «Вікторія» та «Вулкан».