Народний депутат від фракції партії “Слуга народу” Євген Шевченко заявив, що його колега Любов Шпак звинуватила у програші на виборах Роксолану Підласу

Про це він написав у своєму Telegram-каналі, передає Depo.ua.

“Доброго ранку Україна. Вночі в партійному чаті фракції наша депутатка Любов Шпак звинуватила Роксолану Підласу в здачі Черкас. Все через маразматика Шустера, який оголосив перемогу “Слуг” в Черкасах, а після підрахунків виявилося все не так. За її словами, Роксолана у відповідь звинуватила Любу Шпак. Хоча, по суті, в результатах виборів винні люди – потягли країну в сторону того ж політичного курсу, який проклав Порошенко – Сорос. Дівчата, не сваріться. Давайте краще порохобота Кулебу знімати з посади. Кожна його заява – мінус ярд в бюджеті”, – написав Шевченко.

Нагадаємо, 25 жовтня з’явилась інформація із екзит-полу Савіка Шустера, що у Черкасах перемагають чинний мер Анатолій Бондаренко, а другим після нього йде висуванець “Слуги народу” Віталій Ільченко. Утім, за попереднім підрахунком голосів у другий тур із Бондаренком виходить висуванець “Голосу” Віктор Євпак. Так само Шустер повідомив, що до міської ради перемагає партія “Слуга народу”, а “За майбутнє”, від якої висувався Бондаренко, йде лише другою із великим відривом. Втім, і ця інформація за попередніми підрахунками також не відповідає дійсності.