До восьми років позбавлення волі загрожує 31-річному черкащанину, який 13 листопада, близько 19:00 години, на вулиці Героїв Чорнобиля у Городищі скоїв наїзд на пішохода. Водій втік з місця автопригоди. 84-річний пенсіонер від отриманих травм помер.  Повідомили у пресслужбі нацполіції Черкащини.

На місці аварії працювали слідчі слідчого управління обласної поліції, співробітники сектору поліцейської діяльності №1 Черкаського районного управління поліції, а також експерти-криміналісти.

Очевидці вказували, що водій ймовірно був за кермом Volkswagen. Тоді транспортний засіб подали до розшуку й правоохоронці перевіряли схожі авто за орієнтуванням.

Під час проведених оперативно-розшукових заходів поліцейським вдалося розшукати автомобіль та самого порушника. Ним виявився 31-річний житель села Воронівка.

В результаті проведених обшуків було виявлено та вилучено речі та предмети, які можуть бути використані як речові докази, що доводять причетність чоловіка до вчинення кримінального правопорушення.

Наразі за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури фігуранту оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.