Громадська організація “Пошук. Сміла” продовжує вести екскурсійну діяльність. На своїй сторінці вони розповіли, що у суботу приймали делегацію пластунів зі станиці Черкаси, куреню числа 106 ім. Святої Мотрони, гурточок Трискель. Пише сайт Сміла.UA.

Під час екскурсії підлітки відвідали визначні місця Сміли, поговорили про давню і сучасну історію міста, життя та діяльність визначних історичних постатей. І найголовніше, задавали цікаві питання та брали участь у дискусіях. Дізнатися щось нове, поговорити про вже відомі факти історії та просто чудово провести час завжди корисно і приємно, зазначив голова громадської організації “Пошук. Сміла” Андрій Іванов, що і проводив екскурсію. “Дякуємо пластунам куреню числа 106 за участь у вивченні історії рідного краю і чекаємо наступних екскурсій”, – зазначив краєзнавець.

Нагадаємо, що екскурсії та цікаві квести пошуковці проводять за запитом від бажаючих. Так минулими вихідними вони проводили екскурсію для вихованців та підопічних Смілянського дитячого будинку-інтернату. Учасники екскурсії здійснили прогулянку містом, познайомилися ближче з його історією та цікавими фактами. Говорили про вклад графа Бобринського в розвиток Сміли, про життя міста під час нациської окупації та багато чого іншого.