вітловідбивальні замість паперових валентинок. Черкаські патрульні долучилися до челенджу «Збережи кохану людину». Його започаткували поліцейські з Донеччини. Напередодні Дня Закоханих копи виготовляють флікери. Це значки, які видно у темряві, розповідає Суспільне телебачення.


Необхідні матеріали для виготовлення такого флікера можна придбати у будь-якому магазині фурнітури, – говорить поліцейська Аліна Колісник. І додає – такий виріб практичний у використанні: “Якщо на ній, наприклад, будуть якісь плями, вологою серветкою вони витираються, не бояться ні вологи, ні снігу, ні грязі”.

blank
Такі світловідбивальні елементи дозволять водіям у темну пору доби побачити пішохода, – говорить виконувачка обов’язків начальника відділу зв’язків з громадськістю Юлія Сліпченко: “Мета – убезпечити наших рідних і близьких , а замість звичайних валентинок дарувати такі світловідбиваючі флікери. Виготовили ми їх близько сотні”.

blank

Естафету черкаські поліцейські передали колегам із Луганщини та студентам Черкаського національного університету ім.Б. Хмельницького.