У Черкасах волонтери Центру допомоги армії знайшли горілку в посилці, яку люди принесли передати на фронт. Сподіваючись, що передачу не перевірятимуть, «благодійники»  спробували переправити 10 літрів горілки та 6 бляшанок з пивом, розповідає сайт “Про все“.

Керівниця Центру Оксана Циганок попередила, що викликатиме поліцію і виставлятиме у соцмережу фото тих, хто приносить подібне і кому це призначається.

“Ми всіх попереджуємо, чи немає нічого протизаконного в посилках, – розповіла волонтерка. – Але чомусь люди примудряються заховати. В очі дивляться і запевняють, що нема нічого забороненого. Ми змушуємо при нас розкривати і ось таке знаходиться. На щастя, це одиничні випадки. Хлопці там розуміють, що це біда. Я вже готова виставляти фотографії у Фейсбук, якщо подібне повториться.

Горілка – єдине із забороненого, що намагаються іноді приховати серед продуктів.

“Був випадкок, коли одній і тій самій людині з району передачу привозили зовсім різні люди, – каже Оксана Циганок. – Виявлялося, що вони навіть не знали, що привезли, бо не вони формували цю посилку”.

Жінка планує розшукати командира військового, кому вже декілька разів хотіли передати алкоголь. Особисто його жінка не знає, проте має всю необхідну інформацію про нього.