Головне не бути байдужими. Не закриватися від світу, а навпаки, прийняти те, що зараз ми потребуємо допомоги і підтримки один одного, як ніколи. Про такі загальнолюдські орієнтири в час карантину нагадує депутат Черкаської міськради, “батьківщинівець” Юрій Тренкін.

“Чомусь так парадоксально виходить, що згуртовуємося ми лише тоді, коли стається якась біда, трагедія, горе… Але думаю, ця ситуація навчить нас діяти інакше. Світ стане добрішим, допоміжливим та щасливішим. Я не міг бути осторонь проблем, які існують у нашому місті! Тому сьогодні відвіз необхідні продукти, відповідно списку, у Третю лікарню, де перебувають на ізолюванні люди, які контактували із хворими на коронавірус. Карантин не назавжди, друзі!” – написав Тренкін на своїй сторінці у “Фейсбук”.

Нагадаємо, за ініціативи “батьківщинівців” при міській раді створено Благодійний фонд по боротьбі з коронавірусом, куди долучились представники бізнесу міста та області. На рахунках фонду вже зібрано більше мільйона гривень, які підуть, в першу чергу, на закупівлю засобів захисту для медиків черкаських лікарень.