Депутат Черкаської міської ради, “батьківщинівець” Юрій Тренкін виставив коротке, але надзвичайно красномовне відео про приватну медицину Черкас.

“Хочеться, щоб в усіх лікарнях міста було сучасне обладнання вищої якості. Для цього наша команда й працює. Черкаси – місто, де хочеться жити”, – написав Тренкін.

В ролик потрапила стоматологічна клініка “Стоматологія Соболевського”, ортопедична клініка “Ligamenta”, Центр сімейної медицини “Лікар здоров’я”.

“В Черкасах активно розвиваються приватні клініки. Приємно, що створюються нові робочі місця для кваліфікованих медиків. І зрозуміло, що хочеться, щоб міська комунальна медицина могла з ними конкурувати, ставати кращою. Я як міський голова хотів би подякувати власникам цих закладів, що вони працюють задля того, щоб наше місто мало європейську медицину. Адже стандарти, які вони задають, – це стандарти найвищої якості. Я також дякую власникам цих клінік, що вони свої зароблені кошти вклали не в західні країни, а в своє рідне місто”, – підкреслив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Друзі, у цьому відео йдеться про приватну медицину нашого міста. Хочеться щоб в усіх лікарнях міста було сучасне обладнання вищої якості. Для цього наша команда й працює. Черкаси – місто, де хочеться жити!

Geplaatst door Юрiй Тренкiн / Yury Trenkin op Zondag 5 juli 2020