Пісні, концерти, різноманітні розважальні заходи з конкурсами та призами для малечі та їх батьків, виставки, майстер-класи та багато іншого сьогодні – в День народження Черкас, очікує на всіх черкасців і гостей нашого міста, інформує офіційний сайт мерії.
Комітети самоорганізації населення спільно з активними черкасцями за підтримки міської влади Черкас розгорнули у всіх мікрорайонах та парках справжні осередки святкового настрою та цікавого родинного дозвілля.
До речі, на один з таких – у парку “Сосновий бір” – сьогодні завітали делегації з міст-побратимів з Туреччини та Білорусії, які прибули на запрошення міської влади Черкас з нагоди Дня міста.
Зараз  у парку “Сосновий бір”  діють експозиції  комітетів самоорганізації населення мікрорайонів: “Благовісний”, “Дахнівський”, “Лісовий”, “Припортовий”, “Соснівський” та “Центральний”, де представлені унікальні роботи з мікровишивки, вишиті рушники, декоративні вироби зі шкіри, картини з вовни, ляльки ручної роботи, прикраси, шкатулки. Для кожного охочого майстрині проведуть майстер-класи з паперової пластики та малювання.
А для найменших організатори  підготували чимало  пізнавального про наше місто з конкурсами, вікторинами та подарунками.
Для всіх присутніх у парку  виступають аматорські хори: «Любисток», «Промінь», колектив – «Опорка». Також сьогодні випала чудова нагода послухати романси  у виконанні Жанни Котенко, бардівські пісні від Віктора Жалби та потанцювати спільно з юними “зірочками” з нашого міста, які успішно представляють наше місто на багатьох всеукраїнських та міжнарожних змаганнях.
Крім цього, усі охочі мають змогу  скуштувати смачну кашу, шашлики та випити гарячого чаю.
Міська влада Черкас вітає усіх містян та гостей нашого міста з 733-річчям з Дня заснування Черкас, яке цьогоріч припадає на 14-15 вересня,  та запрошує спільно відзначити це свято.
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank