На Чигиринщині 23 грудня відбудуться перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів.

У зв’язку з цим у мерії затвердили розташування для передвиборчої агітації, пише “Ремарка“:

Для проведення масових заходів політичними і громадськими організаціями в м. Чигирині – територія міського парку ім. Шевченка.
Для розташування друкованих інформаційних та агітаційних матеріалів – дошки для оголошень біля автобусних зупинок, в с. Чернече біля магазину.
Використання інших місць для проведення заходів можливе за погодженням у виконавчому комітеті міської ради.
Розміщення виборчих листівок, плакатів, інших друкованих агітаційних матеріалів на визначених у п. 1 даного рішення місцях забороняється з часу припинення передвиборної агітації відповідно до ЗУ «Про місцеві вибори».
Також посадовці нагадати про заборони.

Забороняється розміщувати:

– друковані передвиборні агітаційні матеріали, політичну рекламу та повідомлення про перебіг виборчого процесу на пам’ятках архітектури, на об’єктах культурної спадщини, на будинках і в приміщеннях органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій державної та комунальної форми власності, а також у місцях, де вони перешкоджають безпеці дорожнього руху;

– носії політичної реклами на зовнішній поверхні та всередині транспортних засобів громадського користування, у тому числі таксі, у приміщеннях та на будівлях автобусної станції;

– друковані передвиборні агітаційні матеріали у невизначених спеціально для цього місцях.