У вівторок, 16 жовтня, о 14 годині в Будинку культури відбудеться показ військово-патріотичних фільмів. Зокрема, показуть фільм «Салдатики» та «Героїзм дитини». Пише Ремарка.

«Героїзм Дитини (Вінниця) – Перед хуліганом з Донецьку Сазоном постає нелегкий вибір між добром і злом, зрадою і відданістю, коханням і ненавистю. Його життя кардинально змінюється після втечі до Вінниці де він зустрічає патріотичну, відчайдушну та милосердну дівчинку Луїзу, яка допомагає хлопчику знайти себе та стати на правильний шлях. Та чи вдасться новій знайомій змінити страшне майбутнє хлопчика, якій потрапив в оточення сепаратистів?

“Салдатики” екранізація твору Володимира Винниченко – 1904 рік – боротьба проти панства набирає обертів. Відвойовувати справедливість селяни прийшли до Пана, а наткнулися на солдатів. Що оберуть селяни? Відстояти правду чи залишатися рабами? Що оберуть солдати? Бездушно вбити за наказом, чи залишитись чистим перед богом, совістю і людьми? 2014 рік – Євромайдан. І знову народ проти влади. Так чиєю ж мовою говорить Бог?

Читати більше на remarka.net.ua