В Смілі на засіданні, де обговорюють питання житлово-комунального господарства міста, директор СКП «Комунальник» Сергій Ананко проінформував, що комунальне господарство готове до роботи в зимовий період: техніка готова, сольову суміш вже завезли, колектив налаштований розчищати місто від снігу. Пише інтернет-видання smila-ua.

Єдине, що бентежить СКП «Комунальник», – стан дорожнього покриття біля бази Шапіровського. Сергій Ананко вкотре попередив, що цієї зими не зможе розчищати ту дорогу і витягувати фури, які там постійно застрягають. Він пропонував зробити об’їзд тієї ділянки шляху через вулиці Сенатора, Трипільську і 9 січня, але правоохоронці не дозволяють це робити.

Начальник управління ЖКГ Сергій Чередніченко сказав, що буде розроблено графік для всіх підприємств і організацій про те, як рятувати місто від зимових опадів, хто повинен відповідати за яку дільницю, де і як повинні чистити дороги в першу чергу.

У минулому році Сміла вже пережила сніговий колапс. Тоді порятунком міста керував секретар Костянтин Синьогуб. Він вже зробив певні висновки, є якісь напрацювання. Звісно, теперішні керівники не враховують досвід попередників. Тож, очевидно, цього року ми спостерігатимемо, як ті самі шишки набиватиме нова влада… Обговоривши це питання, чиновники заспокоїлись, думаючи, що справляться з роботою у зимовий період.