У четвер, 12 липня ц.р., в Каневі розпочинають свою роботу зі стерилізації та щеплення безпритульних тварин ТОВ «Чотири лапи Україна», що представляють міжнародну благодійну організацію «Чотири лапи» (Відень, Австрія), інформує директор КП «Місто» Дмитро Шайдаров. Нагадаємо, торік ця організація вже проводила свою роботу в нашому місті. Тоді вдалося стерилізувати і щепити від сказу більше ста собак.

Цього разу планується, що фахівці працюватимуть в Каневі протягом 2-х тижнів, будуть проводити заходи з відлову та стерилізації безпритульних тварин. Власне операції проводитимуться на базі КП «Місто».

Члени команди «Чотирьох лап» сподіваються на допомогу звичайних містян та волонтерів при відлові тварин, адже загальний результат роботи залежить від злагодженої співпраці всіх зацікавлених сторін.

Крім того, кожна п’ятниця — День волонтера, протягом якого канівці матимуть змогу за записом у адміністратора (0679212289 – Олена) підвозити безпритульних тварин на стерилізацію та після операції забирати тварину на догляд.

Робочий день «Чотирьох лап»: з 9:00 до 18:00. Обідня перерва з 13:00 – 14:00. Робочі дні: понеділок – п’ятниця, субота/неділя — вихідні. Прохання – телефонувати виключно у вказані робочі дні та години.