Відпрацювання проходило за участі співробітників Черкаського відділу поліції та представників ювенальної превенції Главка поліції області.

Відпрацювання проходило в нічний час поблизу розважальних закладів міста. Під час заходу поліцейські виявили неповнолітніх, які вживали алкогольні напої та курили тютюнові вироби. В присутності батьків було складено адміністративні матеріали за статтею 184(Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також в одному із розважальних закладів міста поліцейські виявили дитину, яка перебувала в приміщенні без супроводу батьків після 22 години. На власника закладу було складено адміністративний протокол за статтею 180-1 (Порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За результатами  профілактичного заходу правоохоронці склали 6 адміністративних матеріалів, з них 4 відносно батьків. З батьками виявлених дітей було проведено профілактичні бесіди. Профілактичні заходи на території міста будуть проводитись і надалі, інформують у Секторі комунікації поліції Черкаської області.