Працівники поліції обласного Главку разом з представником Управління дотримання прав людини Національної поліції України привітали малечу з Міжнародним днем захисту дітей. Інформують у прес-службі відомства.

Щороку перший літній день, як правило, завжди насичений щасливим дитячим сміхом, сповнений щирих слів тепла та любові, а ще – покликаний нагадати усьому світу, що чужих дітей не буває…

І хоча карантинні обмеження внесли певні корективи у звичне для всіх проведення святкових заходів з нагоди Міжнародного дня дітей, черкаські поліцейські все ж не зрадили багаторічній традиції та завітали цього дня до підшефної школи-інтернату, яка знаходиться у місті Каневі.

Загалом, друзі у погонах на постійній основі відвідують місцеву малечу, цікавляться життям дітей та їх успіхами у навчанні. Вихованці закладу вже давно звикли до візитів поліцейських, які завжди підтримують їх і не залишають без уваги. Щоправда, сьогодні все обійшлося без дитячих обіймів та захопливих поглядів маленьких оченят від спілкування з шефами – за умов карантину поліцейські зустрілися лише з адміністрацією підшефного закладу і передали для дітей величезний привіт та підготовлені подарунки. Натомість – отримали традиційні сюрпризи від своїх маленьких друзів, спеціально виготовлені власноруч.

blank

Далі за покликом серця поліція вирушила до дитячого відділення Обласного онкологічного диспансеру – місце, яке важко назвати радісним, а обстановку – святковою. Звісно, що й тут відвідування обмежилось спілкуванням поліцейських лише з медперсоналом, під дбайливим наглядом якого наразі перебувають маленькі пацієнти. Тож за умов карантину черкаські правоохоронці змогли лиш передати діткам свої подарунки, чим створили для них святковий настрій та нагадали, що поряд є люди, які завжди готові їх підтримати, захистити і прийти на допомогу.

Не забули поліцейські і про своїх колег, які мають багатодітні родини. Їхали до них, щоб привітати дітей та їх батьків зі святом, а вкотре стали свідками того, що, де є діти – там панує щастя й любов! А ще – щирий сміх, гарний настрій та чудова тепла атмосфера!

blank

Спілкування з дітками було веселим та захопливим, а ще дуже цікавим та пізнавальним для самої малечі, адже окрім подарунків від поліцейських діти отримали безцінні знання про власні права та обов’язки.