Депутат Черкаської міської ради у Кропивницькому став на захист газової автозаправки сестри. Про це повідомляє видання “Кропива”.

Припинено нелегальну діяльність автомобільної газозаправної станції, розташованої у м. Кропивницький в межах прибережної захисної смуги річки Інгул, інформує прокуратура Кіровоградської області.

В ході досудового розслідування за фактом самовільного зайняття земельної ділянки встановлено, що власник АГЗС самовільно зайняла та використовує для потреб ведення господарської діяльності земельну ділянку у м. Кропивницький по вул. Вокзальній, площею 0,0904 га, із земель охоронних зон.

З метою припинення нелегальної діяльності газозаправки вжито заходів щодо демонтажу останньої. Проте, депутат Черкаської міської ради, який є рідним братом власниці, шляхом перекриття доступу до газового модулю вантажівками, зашкодив демонтажу станції. Незважаючи на це, нелегальну АГЗС демонтовано.

Як відомо з низки ухвал реєстру судових рішень, мова йде про ТОВ “Данай”, а розслідування триває з травня 2016 року.

Власницею ТОВ “Данай” є Шевченко Олеся Володимирівна, сестра депутата Черкаської міської ради Шевченка Романа Володимировича.