600 тисяч гривень спрямували для придбання квартири українському футболістові-воротареві, чемпіону XV літніх Паралімпійських ігор 2016-ого року в Ріо-де-Жанейро з Черкас Богдану Кулиничу. За надання одноразової допомоги за заслуги перед містом спортсмену депутати проголосували під час сесії 1 жовтня.

28-річний Богдан Кулинич народився в Черкасах. Підкорив низку спортивних вершин. Серед них – перше місце Інтерконтинентального кубку з футболу серед спортсменів з вадами ДЦП, першість чемпіонату Європи, друге місце чемпіонату світу, «золото» XV літніх Паралімпійських ігор, «золото» чемпіонату Світу (2017 рік), «срібло» чемпіонату Європи (2018 рік).
Нагороджений пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси».

«Підтримка спорту і здорового способу життя – пріоритет для міської влади Черкас. Заохочувати та стимулювати спортсменів за успішні виступи будемо і надалі», – підкреслює міський голова Анатолій Бондаренко.

Нагадаємо, в минулому році кошти для поліпшення житлових умов міська влада виплатила кошти ще одному спортсмену – срібному призерові Дефлімпійських ігор 2017 року Віктору Пустовіту. Дещо раніше – матеріальну допомогу з цією ж метою отримав і Сергій Куліш, який став срібним призером Олімпійських ігор–2016 у Ріо-де-Жанейро.