Станом на ранок 4 лютого проїзд дорогами державного значення Черкаської області забезпечено, обмежень та ускладнень в русі немає. Дорожники Черкаської області продовжують працювати у посиленому режимі. Минулої доби та сьогодні вночі на автодорогах державного значення Черкаської області працювало 75 одиниць спецтехніки. Для запобігання утворення ожеледиці на дорогах, за добу використано більше 1400 тонн протиожеледної суміші.

На дорогах області продовжуються роботи з очищення проїзної частини та узбіч від снігу та оброблення протиожеледними матеріалами державних доріг області. Також продовжуються роботи з розчищення від снігу узбіч, мостів, очищення дорожніх знаків від снігу, тротуарів та автобусних зупинок.

Наразі роботи продовжуються, у зв’язку з дощем, який розпочався у західних та центральних районах, для попередження утворення ожеледиці, на дорогах працює більше 20 одиниць спецтехніки.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до водіїв з проханням поступатися дорогою спецтехніці, слідкувати за технічним станом свого автомобіля, особливо за станом шин.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах Черкаської області просимо звертатись на номер диспетчера Служби автодоріг: +380472714534, +380678093117 ЦІЛОДОБОВО.