Дехто з чиновників Черкаської міської ради цього місяця може залишитися без премії. На цьому наголосив заступник міского голови Ігор Волошин на ранковій нараді. Його не задовольнило, як деякі департаменти працююють з документацією, пише “Вичерпно“.

Проблема виникла у комунікації між структурними підрозділами. Чиновник порівняв цю ситуацію із футбольною грою.

– Таке враження, що у нас улюбленою грою в міській раді є футбол. Але не та  красива гра, яку ми всі спостерігаємо на стадіонах і по телевізорах, а відфутболювання, — пояснив Ігор Володимирович.
За його словами, 28 січня прийшов документ від військового комісаріату і міський голова Анатолій Бондаренко написав резолюцію, хто має особисто виконувати поставлене в ньому завдання, але чомусь управління цивільного захисту вирішило, що це питання не в його підпорядкуванні і «перекинуло» документ на інший департамент.

– Це вже відбувається майже місяць, точніше три тижні ведеться переписка, хто має цей документ робити. Тому мені не зрозуміло, чому два керівника департаменту, які отримують нормальні гроші, не можуть сісти та обговорити це питання, — обурився Ігор Волошин. — Замість того, щоб вирішити це питання, вони підкладають міському голові положення про організацію мобілізаційної підготовки. Типу міський голова сядь, почитай, хто має цей документ виконувати, тому що ти неправильно резолюцію наклав.

Заступник міського голови вважає, що потрібно зробити відповідні висновки під час преміювання цих керівників цього місяця.