Для майже 28 500 школярів Черкас сьогодні пролунав останній дзвоник, 1 627 серед них – випускники. Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

“Цього року уроки для кожного з них відбувалися в надто складних умовах: в укриттях через ризики ракетних обстрілів, під час блекаутів, дистанційно в режимі онлайн. Утім, жодні перепони не стали на заваді навчанню. Безумовно, на наших очах зростає стійке, незламне та свідоме покоління українців.

Дякую всім педагогічним колективам, які мужньо впоралися із викликами воєнного часу, а у вільний від навчального процесу об’єдналися разом із батьками для наближення нашої перемоги. І зараз роблять усе, що їм під силу, для підтримки наших військових та людей, які через обстріли в рідних містах переїхали до Черкас.

Заради наших дітей, їхнього світлого майбутнього наші хлопці взяли до рук зброю та бʼють ворога на передовій.

Мав за честь разом зі моєю заступницею Анастасією Чубіною, яка курує галузь освіти, привітати із закінченням навчального року учнів 22-ої школи.

Бажаю всім випускникам успішної здачі національного мультипредметного тесту та вступу до омріяних навчальних закладів. Завжди вірте в себе та свої сили, пам’ятайте, немає нічого неможливого. Щиро сподіваюся, що після закінчення університетів, наші випускники пов’яжуть свої долі із рідними Черкасами та продовжать розбудовувати їх. У добру путь, дорогі випускники.” – привітав міський голова школярів.