У Черкасах у Дитячому парку відбувся патріотичний культурно-мистецький проєкт до Дня матері та Міжнародного дня сім’ї , організований Департаментом освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради. Повідомили у “Дирекції парків”.

На алеях парку дислокувались патріотичні майстер-класи, виставки світлин і малюнків, арттерапія та інтерактивні події для дітей.

Зокрема, фотовиставка Ігоря Єфімова «У війни – жіноче обличчя» та виставка дитячих робіт «Весна і мама!» вихованців Черкаської дитячої художньої школи ім. Д. Нарбута.

Для охочих поєднати відпочинок із опануванням нового діяли майстер-класи: з надання первинної допомоги; «Краса поміж сирен»; з виготовлення великої ляльки-мотанки «Оберіг»; з мінної безпеки з показом техніки, спорядження, обладнання і макетів; з плетіння сіток.

Також завдяки благодійному проекту «Шлюб для героя» одружилася пара закоханих. А потім відбувся концерт-вистава «Бути поруч». Нагадаємо, що День матері в Україні відзначають у другу неділю травня, а Міжнародний день сім’ї – 15 травня.