Сьогодні своє свято – День Збройних Сил України відзначають наші мужні і незламні українські воїни.  Вони – справжні професіонали своєї справи, які з холодним розумом та гарячим серцем оберігають найцінніше – вільне майбутнє нашої держави.

Вже другий рік поспіль Збройні Сили України стоять незламною стіною, ціною титанічних зусиль захищають нашу рідну землю, культуру, традиції, територіальну цілісність держави, свободу та незалежність нашого народу.

Колектив ПАТ «Черкасиобленерго» низько вклоняється усім воїнам, які захищали нашу державу і сьогодні мужньо тримають небо над Україною. Щиро вдячні вам за ваш подвиг, героїчні вчинки і безмежну любов до Батьківщини. Саме завдяки вашому професіоналізмові, згуртованості, рішучості дій ми сьогодні прокидаємося на світанку у вільній Україні.

Схиляємо голови перед тими героями, які загинули, захищаючи рідну землю. Вічна пам’ять і слава нашим воїнам!

Колектив ПАТ «Черкасиобленерго» також не стоїть осторонь біди, яка спіткала нашу Україну.  Реагуючи на нагальні потреби захисників, компанія продовжує закупівлю важливих та необхідних речей для нашої армії та передає їх за призначенням. Нині близько 120 мільйонів гривень спрямовано для підтримки воїнів. Це понад 20 автомобілів, 3 пікапи, понад 20 квадроциклів, майже 50 квадрокоптерів, більше 70 тепловізорів, 18 теплових прицілів, 20 оптичних пристроїв, понад 60 бензинових та дизельних генераторів, бензопили, переговорні рації, сонячні панелі, дрони-камікадзе, комп’ютерна техніка, медичні препарати і прилади та інші важливі речі. Також на потреби військових працівники Товариства виготовили великі та маленькі протитанкові «їжаки», скоби для бліндажів. Працівники Товариства власноруч виготовляють польові умивальники та печі для бригад Збройних Сил України. Крім того, постійно надається гуманітарна допомога для населення найбільш постраждалих регіонів. Нині 152 працівника ПАТ «Черкасиобленерго» мобілізовані та боронять нашу державу. Товариство щомісячно виплачує їм 10 тисяч гривень матеріальної допомоги.

І нині ми не припиняємо волонтерську підтримку та робимо усе можливе, аби якнайшвидше настала перемога та наші воїни повернулись до своїх родин.

Щиро вітаємо усіх військовослужбовців Збройних Сил України зі святом! Бажаємо міцного козацького здоров’я, успіхів у бойовій підготовці та надійних тилів. Хай не вичерпується енергія, а щира любов до України, народна повага надихають на нові звершення у благородній справі – служіння та захист держави. З вами вся Україна! Все буде Україна!