Капітальний ремонт вулиць Сумгаїтської та Чехова має розпочатися до кінця серпня. На цьому наголосив міський голова Анатолій Бондаренко під час ранкової наради в мерії.

Заступник директора департаменту архітектури та містобудування Олександр Жмурко доповів, що тендери на ремонт цих вулиць вже проведені і на цьому тижні вже можна буде укладати договори. Крім цього, найближчим часом буде укладено договір на ремонт тротуарів по бульвару Шевченка від вул. Лазарєва до вул. Небесної Сотні. Також він повідомив, які ще роботи з ремонту доріг виконуються департаментом.

«По четвертій черзі бульв.Шевченка усі роботи за основним договором виконані, окрім посіву трави. За додатковою угодою нині відбувається фрезерування площі 700-річчя, після чого буде проводитися підготовка до укладання асфальту. По вул. Благовісній: усі роботи по нижньому і вирівнюючому шарам асфальту завершені, а також роботи, що стосуються бордюрів і заїздів у двори. Нині облаштовують тротуари в межах перехресть та ведеться підготовка до укладення верхнього шару ЩМА. На перехресті бульв. Шевченка та вул. Можайського відбувається монтаж тротуарної плитки, виконуються роботи із підняття люків, та буде відбуватися укладення верхнього шару ЩМА по парній стороні», – зазначив Олександр Жмурко.

А заступник директора департаменту ЖКК Андрій Наумчук, доповідаючи міському голові, зазначив, що найближчим часом розпочнеться поточний ремонт вул.Святомакаріївської.

«Прошу комунальників також звернути увагу на стан тротуарів по бульвару Шевченка біля ЧДТУ. Незабаром навчальний рік, і хотілося б, щоб викладачі та студенти могли зручно пересуватися поряд із навчальним закладом», – підкреслив заступник міського голови Ігор Волошин.

Як неодноразово наголошував міський голова Анатолій Бондаренко, ремонт міських автошляхів та тротуарів  – першочергове завдання для міської влади.

«Будемо намагатися вийти в лідери серед українських міст за показником капітального ремонту доріг з розрахунку на одного жителя», – наголошує Анатолій Бондаренко.