“Дружба народів” чи тюрма народів? Сьогодення продовжує бити по голові. Спускаючись сходами, перебирав у голові думки, що ми повинні безмежно «дякувати» нашому, прости господи, сусіду…” – такі не зовсім святкові роздуми висловив у Інстаграм зірковий актор з Черкащини Трас Цимбалюк.

“Якщо серед моїх підписників є «вєлікіє покровітєлі» совка, то хочу сьогодні знову повернутись до цієї теми. Чому я вкотре червоним хочу підкреслити цей страшний для України період ? – бо концентрація горя тоді просто зашкалювала: голодомори, втягування у війни, репресії, розстріляне відродження, депортація, тотальна русифікація і, як наслідок, знищення всього українського…

Станція метро і арка «Дружби народів» мені мозолила очі з перших візитів до столиці. Зараз, певне, вже не треба розжовувати, чому?
Насправді ж існувала тюрма народів, де генетично змінювався «старший брат», котрий постійно культивував стадне мислення і постійний пошук ворога… не тільки зовні, а і серед своїх… постійно винищуючи інтелігенцію – тобто розум, котрий бачив всю суть цієї гнилі. І, звісно, це все під акомпонемент суцільної брехні про «загневаюший запад»…

Паралельно була внутрішня, повністю надумана велич всього «рускаґа вєлічія»: сталін і ленін – боги людства, найякісніші продукти, волга/чайка – топ-машини, література і т.д. Щоб зрозуміти, що це суцільна брехня було зовсім не тяжко: вмикаєш мультик «Том і Джері», наприклад. Ми ледве відходимо від Голодомору і репресій, а там, в 1940 році малюють кольорові мультики, де пусодомийка давно стала нормою побуту.

Там Мустанг, тут недоавто – Запорожець.

Великі драматурги: Гауптман, Піранделло, Б. Шоу отримували у свій час Нобеля, а їх сучасник – Микола Куліш – концтабір і розстріл. Таких випадків сотні. До речі, того ж дня було вбито Леся Курбаса, Підмогильного і ще десятки Великих Українців.

Голодомори – просто нема слів…Скажу одне : за півтора роки ЗАГИНУЛО 7-10 МІЛЬЙОНІВ УКРАЇНЦІВ.

Також багато питань до участі українців у другій світовій. Дякуючи совку, ВІД 2 ДО 5 МІЛЬЙОНІВ УКРАЇНЦІВ БУЛО ВБИТО.

Війну проти України у 14му та лютому 22го почали створіння, котрі є «шлейфом» сталінізму у яскравому прояві. От вам і грьобаний совок.” – написав Цимбалюк.