Власниця готелю Fairmont Grand Hotel Kyiv Єлизавета Юрушева зізналася, що утримує фінансово свого чоловіка – ексшоумена і віднедавна нового голову Черкаської обласної держадміністрації, “слугу” Олександра Скічка.

Про це донька мільярдера Леоніда Юрушева розповіла в інтерв’ю журналістці Наталії Влащенко. Воно вийшло на YouTube-каналі “Vласть vs Vлащенко” 22 січня, інформує obozrevatel.

За словами дівчини, раніше Скічко дуже добре заробляв як артист і не залежав від неї фінансово.

“Але коли він пішов у політику, то почав бути фінансово від мене залежним. Для нього це був дуже переломний момент, коли розумів, що хоче, що в нього є політичні амбіції, але отримувати він нічого не буде”, – сказала Юрушева.

Вона уточнила, що чоловік ішов у політику не для того, щоб заробляти, й усвідомлено зробив крок до того, що його “утримуватиме дружина та її сім’я”.

“Так (утримую. – Ред.). Я зараз – головний дохід”, – уточнила дружина Скічка.

За її словами, офіційної зарплати чоловіка в майже 40 тис. грн, звичайно ж, не вистачає для їхньої сім’ї. Наприклад, на навчання сина в Англії, яке є “дуже дорогим задоволенням”, і перебування доньки в приватному дитсадку, що коштує недешево.

“Ще у нас дві собаки. І, звичайно ж, мої бажання, спосіб життя, який у мене був, – я його не змінюю”, – додала Юрушева.

Також дружина Скічка зазначила, що “Саша навчився зовсім не сприймати пресу”…

20 січня Кабінет міністрів офіційно затвердив депутата від партії “Слуга народу” Олександра Скічка на посаду голови Черкаської ОДА.