Третя дружина шоумена Володимира Остапчука, Катерина Остапчук, яка cкоро стане мамою, показалася на УЗД.

24-річна Катерина також поміркувала про виховання майбутнього сина Тимофія і засвітила вже чималий животик, пише Таблоід.

Остапчук зізналася, що рівень її хвилювання поступово зростає разом з тим, як меншає часу до появи довгоочікуваного первістка.

“Чим ближче до пологів, тим більше мене накриває паніка. 1-го грудня буде рівно 37 тижнів, і це вже вважається доношеною вагітністю. До 1-го грудня 1,5 місяці”, – підрахувала Остапчук.

“Вчора знову намагалася скласти список того, що ще треба докупити, але, мені здається, що я нічого не розумію, хоч і передивилася багато відео. Я років з 14 завжди була супер самостійною, ми планували, на початку мені здавалося, що я готова, але зараз з’явилося відчуття, що коли він народиться, я буду перший час чекати, коли прийде його справжня мама”, – розповіла дівчина.

Катерина хоча й зізнається, що дещо не готова до вже скорої появи дитини, однак виглядає як щаслива майбутня мама у повній гармонії з собою.

“Час летить. Мені вже стає погано при думці, що йому через 6 років у школу. Я ще від своєї не відійшла. Добре, що ми домовилися (так, ми й таке обговорили), що домашку з Тімом (майбутнім сином – ред.) робитиму не я, бо він потім від психологів не буде виходити”, – (не) жартома написала Катерина.