Зірковий актор родом із Черкащини Тарас Цимбалюк вважає, що зараз кожен має усвідомити, що його життя продовжується.

“Не скажу, що я сам легко налаштовую себе оптимістично на всі боки… але точно раджу концентруватись на тому, що ви дійсно в цих рамках можете/вмієте. Саме цей фокус дасть топливо для внутрішнього існування. Я з великою повагою ставлюсь до оточення, котре допомогає країні, але, разом з тим, навчилось дихати без щоденної тахікардії. Мене захоплюють люди, що глибоко вірять у перемогу нашої України і живуть більш-менш повнометражно!

Помітний урон примітиву можна відчути від певного прошарку наших. Люди зараз досягають апогею у своїх векторах: тут або людське добро проявляється ще об’ємніше… або наприклад, одноклітинні диванні критики впераються у дно своєї поверховості… Як сказано у одному фільмі : «знаєш, зараз такий час … нормальні стали ще більш нормальними, *обнуті – більш *обнутими» І нічого не зробиш з цією прогресією. Тут можна лиш себе контролювати і йти вперед. Такі закони людяності : почни з себе і своєї сім’ї.

Нам було непросто йти до своїх цілей у мирний час… Зараз – перешкоди примножились. Розумію, кожному важко вберегти свою незламність, але, мабуть, це головне зараз. Жити одним днем стало набагато легше. Ми імпульсивніші, дух авантюризму відчувається практично у кожній людині, багато дій перестали відкладатись на завтра… бо, як мінімум, те «завтра» стало більш ефемерним…” – написав Тарас філософський пост у Інстаграмі.