За результатами перевірки інспекторів Держпродспоживслужби для дитсадків на Шполянщині придбали нове кухонне приладдя.Повідомляють в прес-службі держустанови.

Нові каструлі, миски, чайники, відра та інше кухонне приладдя на загальну суму понад 25 тис. грн. з’явилося у дошкільних закладах Шполянської ОТГ. Відтепер вихованцям чотирьох міських дитячих садочків № 1 «Ялинка», № 3 «Зірочка», № 4 «Сонечко», № 5 «Калинка» кухарі готуватимуть у посуді з нержавіючої сталі.

Гроші на придбання кухонного начиння було виділено із бюджету Шполянської об’єднаної територіальної громади на виконання приписів, винесених інспекторами Держпродспоживслужби. Фахівці Шполянського районного управління провели планові перевірки закладів дошкільної освіти Шполянської ОТГ, під час яких виявили низку порушень санітарного законодавства.

За офіційною інформацією сайту Шполянської ОТГ директори та працівники харчоблоків дитсадків міста Шпола згідно з поданими заявками до господарського відділу міської ради отримали необхідне кухонне приладдя, яке раніше доводилося купувалось за благодійні кошти.