ВСІ НОВИНИ

Народні Запити

ПОДАТИ ЗАПИТ

Екс-очільник Черкас за роботу своєму наступнику поставив… нуль

На нуль балів оцінив роботу свого наступника Анатолія Бондаренка екс-очільник Черкас Сергій Одарич, повідомляє “ВиЧЕрпно”.

– За 5-бальною шкалою я б оцінив на нуль. Тотальний нуль, — зазначив екс-очільник Черкас Сергій Одарич.

Таку свою низьку оцінку він пояснив на прикладі ремонту в обласному центрі доріг.

– Минуло три роки роботи, три роки по суті необмеженого бюджету… Бюджетні можливості стали більші в 15 разів. Виходячи з простої арифметики, має бути зроблено і в 15 разів більше доріг. У 2012 році ми зробили 24 кілометри доріг. Множимо на 15 — потрібно зробити 360 кілометрів доріг. Для розуміння, у місті Черкаси всього 200 кілометрів, разом з провулками, асфальтованих доріг. Тобто, в принципі, за один рік ця команда, маючи такі фінансові можливості, мала б перекрити все. Тобто те, що вони, маючи в 15 разів більші фінансові можливості, зробили в 1,5 рази більше, ніж наша команда, вважаю, що це є поганим показником. І це я взяв лише один рік роботи нашої команди, — пояснив свою позицію колишній міський голова.

Також Сергій Одарич заявив, що не збирається більше балотуватися на посаду міського голови Черкас, так само не має планів і йти по черкаському округу в народні депутати України.

Нагадаємо, що Соснівський районний суд ухвалив рішення у справі мера Черкас Анатолія Бондаренка.

За словами захисника міського голови, представники прокуратури незаконно вручили підозру Анатолію Бондаренку. Він апелює до пояснень заступника Генерального прокурора України щодо порядку вручення підозр.

Під час засідання захисник вимагав відводу прокурора Овсієнка та групи прокурорів, причетних до цієї справи. Суд таку пропозицію відхилив через брак доказів.

Соцвиплати, ВПО і грошова допомога: що зміниться з 1 квітня

blank
blank

Важливо про головне: Юрій Погасій про роботу управління СБУ в умовах війни

Кого б ви підтримали на виборах мера Черкас?