В очевидь, в обласному партійному осередку “Європейської солідарності” почались внутрішні відцентричні рухи.

Зокрема на сьогоднішньому засіданні сесії Черкаської облради один з лідерів фракції Олександр Радуцький заявив про можливість відкликання заступника голови ради, обраного за їхньою квотою. Мова йде про Романа Сущенка. Причиною такого рішення може стати відсутність Сущенка на роботі у зв’язку з закордонним відрядженням і непідписання ним рішень попередньої сесії.

“Якщо він цього не зробить (мова йде про підписання договору для залучення коштів для черкаської екстренки, – ред.), то буде рішення фракції про припинення повноважень цього заступника”, – сказав Радуцький.

Так само “лихоманить” ЄС у Черкаській міській раді.  Зокрема минулого року депутат Руслан Батир призупинив членство у фракції. Він звинуватив свого колегу Сергія Кудактіна у мільйонних боргах перед містом.

Складається враження, що партія вже розпочала підготовку до наступних виборів, або ж київські партійні куратори черкаського обласного осередку Ірина Геращенко та Роман Сущенко втрачають свій вплив на місцеві політичні еліти.

Додамо також, що 15 березня, під час сесії Черкаської обласної ради депутати не підтримали призначення четвертого заступника голови Черкаської обласної ради. Ним мав стати член політичної партії “Слуга народу” Анатолій Яріш. Його кандидатуру підтримали лише 17 депутатів.