9 червня, близько 20:00 в районі черкаського Палацу молоді, військовослужбовці проводили оповіщення громадян України, які підлягають призову на строкову військову службу з метою проходження медичної комісії. У цей час між одним із молодиків та працівницею патрульної виник конфлікт, пише “ВиЧЕрпно”.

На відео, яке опублікували у соцмережі видно, як працівниця патрульної поліції тримає цигарку в руках та, побачивши, що її знімають на відео, почала вибивати телефон у людини, що хотіла зробити їй зауваження.

Патрульні дали роз’яснення у соцмережі «Фейсбук» на сторінці Черкаського обласного військового комісаріату. Написавши, що під час спілкування військовослужбовцями комісаріату з призовником, невстановлені особи з явними ознаками алкогольного (або наркотичного) сп’яніння всіляко принижували честь і гідність, як військовослужбовців ЗСУ так і працівників поліції. Одна з таких невстановлених осіб провокувала представницю патрульної поліції, розмахувала рукою з мобільним телефоном у неї перед обличчям. Офіцер поліції неодноразово йому робила зауваження, на які він не реагував. У подальшому навіть втратив рівновагу і не втримав телефон.