Цього тижня в кінотеатрі “Україна” у Черкасах можна подивитись чотири фільми і мультфільм. Про це інформують на сайті кінотеатру.

Фільм “Будинок “Слово”. Нескінчений роман”

blank

1927. Радянська Україна. За наказом Сталіна у Харкові збудовано кооперативний будинок «Слово». Найвидатніших українських письменників заселяють у комфортні квартири. Усі вони стали учасниками експерименту, спрямованого на виведення нового типу радянського письменника та тотальний контроль над процесом творчості з метою створення єдиного художнього методу соціалістичного реалізму та не кожен з письменників погоджується оспівувати культ Сталіна. Неочікувано для мешканців будинку «Слово» до них підселяють нікому не відомого молодого письменника Володимира Акімова. Хто він? Ніхто не знає. З його появою в будинку «Слово» починають розгортатися дивні події, про що й досі мовчать його стіни. Історія заснована на реальних подіях.

Фільм “Таро”

blank

Коли група друзів порушує священне правило ворожіння на Таро — ніколи не користуватися чужою колодою — вони несвідомо випускають на волю зло, що ховається в картах. Тепер їм доведеться постати перед долею та вступити у перегони зі смертю, щоб уникнути майбутнього, передбаченого ворожінням.

Фільм “Уявні друзі”

blank

Раян Рейнольдс у новій яскравій пригоді! Фантастична історія розповідає про дівчинку, на ім’я Бі, яка виявляє, що може бачити Уявних Друзів — фантастичних істот, яких кожна людина коли-небудь вигадувала. Розуміючи свою суперсилу, Бі вирушає у чарівну пригоду, щоб відновити зв’язок між забутими Уявними Друзями та їхніми дітьми.

Мультфільм “Ґарфілд у кіно”

blank

Улюбленець мільйонів – рудий кіт Ґарфілд повертається на великі екрани! Він ненавидить понеділки, обожнює лазанью і кожен день проводить біля телевізора. Проте цього разу на нього чекає несподівана пригода за межами дому. Після випадкової зустрічі зі своїм давно загубленим батьком — замурзаним вуличним котом — Ґарфілд і його друг Оді змушені залишити безтурботне життя та відправитися у шалену мандрівку.

Фільм “Фуріоза: Шалений Макс. Сага”

blank

Коли світ занепав, юну Фуріозу викрадають із Зеленого Місця Багатьох Матерів та віддають до рук великої Байкерської Орди на чолі з Дементусом. Пробираючись разом Пусткою, вони натрапляють на Цитадель Несмертела Джо. Поки два тирани воюють за панування, на Фуріозу чекає багато випробувань у спробі віднайти шлях додому.

Розклад сеансів на інші дні та анонси можна переглянути ТУТ.