Народний депутат Владислав Голуб, що обирався на 197-му окрузі від БПП, а тоді вийшов із фракції, програв вибори і вже привітав свого конкурента, висуванці від “Слуги народу” Олександра Скічка. Відповідну заяву він розмістив на своїй сторінці у “Фейсбук”.

“Я завжди мріяв будувати європейську Україну з високими стандартами політичної культури. Одним із проявів європейської політичної культури є цінність привітати з перемогою опонента на виборах. Саме тому, хочу привітати Олександра Скічка з перемогою на позачергових виборах народних депутатів України в одномандатному виборчому окрузі 197, що на Черкащині. Олександре, бажаю реалізації всіх тих планів та обіцянок, які декларувалися під час передвиборчої кампанії. Хай у Вас все вийде. Але саме головне, це я хочу подякувати всім виборцям 197 виборчого округу, з якими я пліч-о-пліч був протягом останніх майже 5 років. Ми досягли певних результатів, і нам є чим пишатися! Життя виборами не закінчується, а тим паче, що будь-який кінець, це завжди початок… Зберігаємо спокій і рухаємося далі!”, – написав Голуб.

Нагадаємо, за резуцльтатами обробки 33,80% виборчих протоколів Скічко набрав 45,90%, Голуб – удвічі менше – 21,63%.

На решті округів перемагають Любов Шпак від “Слуги народу” (194-ий округ), Олег Арсенюк (“Слуга народу”, 195 округ), Андрій Стріхарський (“Слуга народу”, 196 округ), Сергій Рудик (чинний нардеп, самовисуванець, 198 округ), Валентин Ничипоренко (чинний нардеп, самовисуванець, 198 округ), Антон Яценко (чинний нардеп, самовисуванець, 200 округ).

blank