У Смілі завмерло політичне життя. Наради не проводяться, забастовки не мітингуються, депутатські комісії не збираються… Все тому, що немає перед ким і з ким влаштовувати шоу – останні дні у Смілі був відсутній міський голова.Виявляється, Олексій Цибко їздив у Тернопіль, на традиційний щорічний захід – День діалогу з владою. Пише інтернет-видання smila-ua.

Це зібрання є майданчиком для обговорення питань і вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст України щодо результатів реформи місцевого самоврядування, бюджетного забезпечення територіальних громад, впровадження реформ, удосконалення законодавчої бази.

“Завдяки Форуму “День діалогу з владою” в місті Тернопіль мені вдалось безпосередньо поспілкуватись з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом та головою Асоціації міст України, Віталієм Кличком стосовно вирішення проблем теплопостачання нашого міста, проблем КП “ВодГео”. Крім того, на Форумі мною було порушено та прийнято на обговорення учасниками питання щодо ініцюювання внесення змін до чинного законодавства України в частині зменшення податкового навантаження на комунальні підприємства міст та територіальних громад України” – написав у своїй сторінці у ФБ Олексій Цибко та похизувався фото з Гройсманом.

Як Кличко і Гройсман допоможуть смілянам розв’язати насущні міські проблеми та перезимувати зиму, – скоро побачимо.