“Зустрілася з делегацією парламенту Британії , які представляють Шотландію. Це їх перший візит до України, й окрім Києва, політики відвідають Донбас. Розповіла проти серйозне загострення на фронті, що спостерігається останніми днями. Маємо вбитих і поранених цивільних і військових, щоночі бойовики застосовують зброю , в тому числі важку, обстріли йдуть на різних напрямках фронту.” – пише на “Фейсбуці” народний депутат із Черкас Ірина Геращенко.

“Поінформувала про складну гуманітарну і екологічну ситуацію. Також ми мали дуже предметну дискусію щодо гібридних викликів, британські політики все більше усвідомлюють ризики гібридної війни й зацікавлені в тісній взаємодії і співпраці, протидії цим викликам. Шотландські політики запевнили в підтримці Україні , територіальної цілісності і суверенітету нашої держави. Також мали цікавий обмін думками щодо результатів Брекзіту, зараз в Британії проходять непрості і болісні процеси для імплементації результатів референдуму.

Р.S. Британські політики зауважили, що вже Борисполі їх вразила кількість людей у вишиванках і краса украінського національного костюму. Пошкодували , що не одягли свої національні костюми): Да, тоді б фото було більш колоритне)” – жартує черкащанка.