Тривають рятувальні роботи на автодорогах області, де у переметах висота снігового покрову становить до півметра. Повідомляє печник обласного управління ДСНС Констянтин Проценко.

Так в Чигиринському районі неподалік Трушівців, на автодорозі Р10 утворився затор в який потрапили легкові автомобілі та рейсовий автобус із пасажирами. Рух по автодорозі зупинився в обидва боки. На місце події з Черкас спрямовано два комбінованих дорожніх автомобілі та трактор.

Неподалік ПАТ АЗОТ, у снігу застрягли три рейсові автобуси з пасажирами, та десять легкових автомобілів. Для надання допомоги, на місце події спрямовано спеціальну техніку.

Кілька десятків автомобілів просто поля застрягли у заторі неподалік села Вязівок, у Городищенському районі. Серед транспортних засобів рейсовий автобус “Київ-Новомиргород” в салоні якого знаходяться 30 пасажирів. На місце події спрямовано снігоприбиральну техніку, трактори. До місця події виїхала мобільна група місцевого підрозділу ДСНС.

Через суттєве погіршення погодних умов та ускладнення дорожної обстановки, Управління ДСНС просить водіїв у найближчу добу утриматися від поїздок.