Місцевий салон краси «Сакура» проводить акцію на підтримку хворих дітей, які внаслідок отримання хіміотерапії втрачають волосся. Про це повідомляє «Kanos».

«Наші майстри пропонують безкоштовну стрижку дівчатам, які готові обстригти своє волосся і пожертвувати його на перуку для онкохворих діток. Для того, щоб долучитися до акції потрібно записатись на безкоштовну стрижку за тел. (099)2497699 чи (066)1760294 та пожертвувати своє волосся на перуку для онкохворих діток», – зазначено на сторінці салону у Фейсбуці.

Окрім цього допомогти діткам можна також перерахувавши кошти на виготовлення перуки, адже її вартість становить більше 4-х тисяч гривень.

Для цього можна перерахувати кошти на картку ПриватБанку – 5169 3305 1136 7333 (Ліпська Н.С. БФ «Крила надії» – карта фонду). Якщо ви перераховуєте кошти через додаток Приват24, то обов’язково вкажіть призначення платежу: «на перуки». Якщо через інші банки й такого поля немає, то скиньте нам скрін-шот переказу або ж скористайтеся терміналом ПриватБанку.