Напередодні міський голова Черкас Анатолій Бондаренко оголосив: через зупинені судом рішення “канівської” сесії у місті стався фінансовий колапс. Мовляв, заблокована виплата зарплат, компенсацій, утримання комунальних підприємств тощо. Виявилось, що мер тільки залякував опонентів і громаду “пустими” словами. Докази поширив у Facebook черкаський журналіст Сергій Кузляєв, пише “ВІККА”.

Нагадаємо, 21 серпня Бондаренко алярмово скликав позачергову сесію у Каневі. Якраз під час святкування дня народження одного з депутатів. На пленарці за 15 хвилин наголосували 27 рішень у тому числі 4, які стосувалися змін до бюджету. “Коротко – подерибанили 210 млн. грн.”, – коментує журналіст.

За позовом депутата міськради Олександра Радуцького, Адміністративний окружний суд призупинив частину рішень із “темної” сесії, які стосувалися фінансування міста. Після цього мер забив на сполох. Але дарма.

По основних платниках і розпорядниках коштів немає жодного дня затримки.

“Як бачимо, і харчування в школах проходить, і продукти харчування в лікарнях фінансуються, і зарплати чиновникам видаються, і пільги, і субсидії в ОСББ платяться. Хто не вірить, то є сайт Spending.gov.ua. У ньому відображені всі проплати, – розповідає Сергій Кузляєв. Додає, що в п’ятницю усім чиновникам мерії, у тому числі і меру Бондаренку, була нарахована зарплата. Не забули також і про премію в 400%.

Для підтвердження журналіст додає скріншоти платіжок.

blank

blank blank blank blank