Комісія обрала переможцем конкурсного відбору претендентів на зайняття посади директора готельного комплексу “Дніпро” депутатку обласної ради від ОПЗЖ Людмилу Сущенко з терміном укладання контракту на 1 рік. Остаточне рішення буде прийнято на сесії, інформує пресслужба обласної ради.

Загалом обирали серед трьох претендентів. Конкурсна комісія під керівництвом заступника голови обласної ради Сергія Лісового розглянула заяви претендентів та надіслані документи й визнала їх такими, що відповідають визначеним вимогам, тож усіх претендентів допустили до участі у відборі. Далі члени комісії заслухали й обговорили плани розвитку закладу, які представили учасники.

Людмила Сущенко у своєму перспективному плані зробила акцент на промоції підприємства в інтернеті задля збільшення завантаженості та росту доходів. Зокрема, вона вважає за необхідне розробити брендбук, сформувати клієнтську базу, активно комунікувати з гостями в соцмережах, створити спеціальний мобільний додаток для зручності користуванням готелем, розробити власний календар подій  і розвивати туристичний напрям, покращити сервіс для сімейного відпочинку, зокрема для дітей. Щодо залучення інвестицій – підготувати ТЕО встановлення сонячної електростанції на даху готелю.

Наразі в.о. директора готельного комплексу “Дніпро” виконує Володимир Орленко, який до призначення працював слідчим прокуратури Черкаського району та Черкаської області,  суддею, а згодом і головою Соснівського районного суду.