Городищенський районний суд постановив скасувати перейменування вулиці Князя Олександра Вишневецького на “Володимира Рябошапки” у Корсунь-Шевченківському.

blank

Нагадаємо, що за нашою інформацією місцевий олігарх і за сумісництвом народний депутат України натиснув на підконтрольну йому міську раду аби та перейменувала одну з вулиць міста в честь його близького друга померлого екс-голову райради Володимира Рябошапки.

Це викликало чималий резонанс та супротив місцевих жителів, активістів та спілки ветеранів війни з Росією. Проте, перечити найвпливовішій людині в районі ніхто не став і вулицю перейменували не провівши навіть повноцінних громадських слухань. Варто зазначити, що перейменувать вирішили перед цим вже щойно декомунізовану і перейменовану вулицю Князя Олександра Вишнивецького… що, м’яко кажучи, виглядало доволі абсурдним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЗК починає перевірку статків нардепа з Черкащини Геннадія Бобова

 – Подарунок патріотам до свята. Городищенський районний суд щойно задовольнив позов Олега Собченка до міської ради про незаконність перейменування вулиці князя Олександра Вишневецького (Крупської) на вулицю Володимира Рябошапки. Фактично, суд підтвердив некомпетентність деяких посадовців мерії та важливість втручання громадськості для встановлення справедливості. Прецедент брати приклад!, – зазначила журналіст, керівник місцевого радіо Галина Добровольська.

Сам же ветеран війни Олег Собченко говорить, що суд взяв до уваги фіктивність громадських слухань, адже бажаючи догодити місцевому олігарху місцеві чиновники і депутати навіть не спромоглися дотриматись законної процедури перейменування вулиці.