Українська співачка Анна Асті після 24 лютого 2022 року продовжила жити і працювати в росії. Вона регулярно виступає на концертах в країні-агресора, в тому числі і бере участь в музичних преміях. Днями вона отримала нагороду “Найкраща співачка року”, а також її удостоїли нагород “Прорив року” і “Пісня року”.

Уродженка Черкас настільки зраділа перемозі в декількох номінаціях, що прямо зі сцени заявила, що “не дарма” співала для росіян.

Крім того, на премії вона виконала кілька своїх останніх пісень. І поки вона виступає в росії, її батьки перебувають в Україні під обстрілами, пише УНІАН.

Відомо, що Асті приїжджала на батьківщину до повномасштабного вторгнення і навіть кілька днів провела в бомбосховищі разом зі своїм чоловіком.

Однак незабаром вона повернулася в РФ, де заробляє криваві рублі. До слова, за більш ніж рік вона так і не висловилася про всі злочини російських окупантів.

Анна Асті народилася в Черкасах. Популярність вона отримала, завдяки дуету з Артемом Умріхіним. До слова, останній не з’являється на публіці вже більше року, але і про війну він мовчить.