Голова Черкаської обласної організації Національного корпусу Дмитро Кухарчук оприлюднив у мережі «Фейсбук» відео, на якому, з його слів, потрапив п’яний працівник прокуратури, що «тероризує один із закладів Черкас». Пише «Прочерк».


На відео видно людину, яка спить у громадському місці. Коли чоловіка будять, він насилу просинається.

Нацкорпусівець також назвав прізвище працівника і стверджує, що той працює в Черкаській місцевій прокуратурі.

«І ці люди мають стояти на сторожі порядку, – обурюється Кухарчук. – Це вже друге відео некоректної поведінки прокурорів, але не останнє».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Черкасах п’яні і озброєні посадовці прокуратури бешкетували в ресторані (Відео)

Лідер черкаських нацкорпусівців також анонсував на четвер, 20 червня акцію під стінами Черкаської обласної прокуратури за відставку прокурора області Сергія Овчаренка, який, як зазначив Дмитро Кухарчук, «відповідає за все це кодло».

Нагадаємо, раніше Дмитро Кухарчук оприлюднив інше відео, яке, з його слів, демонструє те, як 7 червня у ресторані «Тарас Бульба» бешкетували заступник прокурора області та начальник відділу керівництва досудових розслідувань ДБР. 13 червня активісти зібралися під стінами обласної прокуратури із вимогою відставки фігурантів події і прокурора області Сергія Овчаренка. Принагідно вони організували оригінальну акцію, під час якою символічно показали як, на їх думку, «розважаються» працівники відомства.

Прокурор області Сергій Овчаренко тоді повідомив про призначення службового розслідування. Він, однак, додав, що самі організатори «перформансу» не раз попадалися на сумнівних з погляду моралі і законності вчинках.