7 червня у ресторані «Тарас Бульба» бешкетували заступник прокурора області та начальник відділу керівництва досудових розслідувань ДБР. Прокурор області Сергій Овчаренко повідомляє про призначення службового розслідування. Відео з інцидентом у своєму «Фейсбуці» оприлюднив Дмитро Кухарчук. За його словами, він трапився 7 червня, пише сайт 18000.

«У Барбаша, начальника відділу процесуального керівництва по кримінальним справам ДБР прокуратури Черкаської області день народження. На відео він тримає Ковтуна, заступника голови прокуратури області, який в п‘яному угарі рветься в бій. Пістолет вдалося забрати, не ясно, що воно з ним зробило б…», – написав Кухарчук.

На відео відреагував прокурор області Сергій Овчаренко.

«Попри те, що події відбувались у неробочий час, ніхто не мав зброї, а до правоохоронних органів області на сьогоднішній день не надходило жодних заяв про порушення громадського порядку працівниками прокуратури від персоналу чи відвідувачів закладу, вважаю таку поведінку своїх підлеглих неприпустимою», – написав він.

Овчаренко повідомив, що призначено службове розслідування, за результатами якого, за наявності підстав, матеріали стосовно винних осіб будуть скеровані до Кваліфікаційної дисциплінарної комісії.

Юрій Ковтун є заступником прокурора Черкаської області. Валерій Барбаш обіймає посаду начальника відділу організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими управлінням ДБР.