ПАТ «Черкасиобленерго» щодня годує своїх працівників смачними та корисними обідами. Задля цього у їдальні Товариства з самого ранку трудяться кухарі. З початку повномасштабної війни з російським ворогом колектив їдальні взяв на себе ще один обов’язок – нагодувати захисників.

У обідню перерву у їдальні ніде яблуку впасти. Енергетики полюбляють відвідувати цей запашний куточок Товариства та посмакувати стравами. Кухарі переконані, що на голодний шлунок важко працювати та виконувати усі поставлені завдання. Тому намагаються забезпечувати своїх співробітників корисною їжею.

blank Шеф-кухар їдальні ПАТ «Черкасиобленерго» Олена Ткаченко зазначає, що робочий день їдальні починається з сьомої ранку. Всього у невеликому колективі працює п’ять кухарів.

blank – Коли приходимо на роботу, відразу починаємо підготовку: нарізаємо овочі, готуємо продукти на супи, гарніри, варимо компоти. Після підготовки приступаємо безпосередньо до приготування страв,- розповіла Олена Ткаченко. – Сьогодні у нас в меню розсольник, суп з грибами та квасолею, каша, макарони. Найголовніше – це вареники, їх полюбляють всі наші працівники. Нині ми готуємо вареники з капустою, картоплею та печінкою, а також з сиром.

blankА на солодке кухарі радують колектив підприємства сирною запіканкою, манниками та оладками.

blankЗа м’ясні страви відповідає кухар їдальні Віра Волинець. Вона готує котлети на різний смак, серед яких рибні, курячі та зі свинини.

blank – Ми готуємо смачно, з душею. Все у нас дуже смачне: і котлети, і крученики, зрази, рибу також полюбляють. Найсмачніша котлета – шкільна, її полюбляють усі без винятку,- ділиться переліком страв, які готує Віра Волинець.

Кухар Олена Карлова відповідає за приготування перших страв: супів, борщів.

blank– Загалом у нашому меню нараховується понад 150 страв. Працівники вже знають, що кожного дня окрім основних страв у нас є щось особливе: у понеділок – улюблена пшоняна каша, в середу – вареники, в четвер готуємо солянку, у п’ятницю – деруни. У всі наші страви ми додаємо багато любові і трішки перчику,- прокоментувала Олена Карлова.

blankЗ початком війни в першу чергу кухарі годують наших захисників. Задля цього колектив працює без вихідних.

blank– Спочатку нам треба нагодувати наших захисників, потім все спакувати та передати волонтерам. За цей час з початку війни ми приготували більше тисячі гарячих обідів. Намагаємось готувати смачно, корисно, по-домашньому,- розповіла шеф-кухар Олена Ткаченко. – Хочемо подякувати нашим захисникам за те, що вони з перших днів стали на захист рідної України, ми і надалі підтримуватимемо їх аж до перемоги. Незважаючи на досить великий колектив енергетиків, кухарі знають уподобання кожного працівника. Задоволені смачними стравами і самі енергетики.

blankНачальник групи по роботі з ринком електроенергії та постачальниками Андрій Чернай щодня відвідує їдальню. Говорить, що не день, то нова страва, дякує за смачну їжу.

blankПрибиральниця службових приміщень ПАТ «Черкасиобленерго» Ніна Клименко додає, що смакують і перші і другі страви, і биточки і котлети, і солодке.

blank– Тут завжди дуже смачно. Мені кожного дня приємно відвідувати їдальню, хочеться приходити ще. Дуже вдячні кухарям, що піклуються про нас. Вдячні, що діляться своєю любов’ю до роботи з іншими і не забувають про наших захисників,- підсумувала оператор відділу закупівель ПАТ «Черкасиобленерго» Світлана Литвин.

У ПАТ «Черкасиобленерго» переконані, що турбота про своїх працівників – це не лише соціальні гарантії, а й забезпечення здорового харчування. Тож і надалі Товариство дбатиме і про енергетиків і про воїнів.

Дякуємо нашим захисникам, що сьогодні мужньо та професійно боронять країну.