На легкоатлетичних доріжках КП «Черкаський стадіон» 22 вересня змагались за звання кращих на чемпіонаті України з естафетного бігу серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків з легкої атлетики з естафетного бігу. За чемпіонським званням до Черкащини завітали 28 команд спортсменів з легкої атлетики.

За результатами змагань команда Черкаської області виборола перше загальнокомандне місце. Команда Сумської області здобула друге загальнокомандне місце, команда Миколаївської області – третє. Про це інформують в обасному управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту.

blank

blank

На урочистому відкритті вітали спортсменів з початком змагань та бажали їм успіху у спортивних стартах: заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, майстер спорту України Катерина Коваленко; голова НОК України в Черкаській області Андрій Більда; директор КЗ «ОСДЮСШОР» Черкаської обласної ради, президент федерації легкої атлетики Черкаської області Леонід Сіренко; директор школи вищої спортивної майстерності Черкаської обласної ради Наталя Стороженко-Сіренко; головний тренер зі спринтерського та бар’єрного бігу, МСУМК Ірина Ольховникова; директор ОДЮСШ «Олімпія» ГО ЧО ФСТ «Україна» Лідія Ленська.

blank

blank